Röya’dan ‘Kesin Bilgi’ye sıra dışı klip

YouTube’daki ikinci haftasına 2 milyon 600 bin izlenme rakamıyla giren Kesin Bilgi’ye sıra dışı klip! Röya, sonbaharı hareketlendiren şarkısının klibinde senaryo gereği, 180 bin euroluk Maserati Granturismo’yu parçaladı.

Söz ve müziği Gülşen’e, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait olan ‘Kesin Bilgi’nin video klibi büyük bir prodüksiyonla çekildi. Başarılı yönetmen Murad Küçük’ün yönettiği klipte 8 süper lüks otomobil kullanıldı. Değerleri toplamı yaklaşık 1.2 milyon euro olan; Mercedes S350-S350L, Porsche Panamera, Mercedes SL 63 AMG, Range Rover Vogue, Volvo XC 60, Mercedes Vito VIP, Rover 220 Si Turbo, Maserati Granturismo gibi araçların kullanıldığı klipte Röya, bir spor otomobili paramparça etti.

Senaryo gereği, elindeki levyeyle ayrıldığı sevgilisine ait olan spor otomobilin camlarını patlatan şarkıcı, ardından arabayı boydan boya çizdi.

Dijital platformlarda büyük ilgi gören Kesin Bilgi’nin CD versiyonu önümüzdeki hafta müzik marketlerde yerini alacak!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.