Robert De Niro: Trump’a artık yumruk atamam o bir ABD Başkanı

ABD Başkanlık seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump aleyhine çok sert sözler sarf eden ve “Onun yüzüne yumruk atmak isterdim” diyen ünlü oyuncu Robert De Niro, seçim sonuçlarından sonra yeni bir açıklama yaptı.

Seçimden sonra ‘Jimmy Kimmel on Wednesday night’ isimli talk show programına katılan De Niro’ya bu çıkışı hatırlatıldı ve “Hala Trump’a yumruk atmak istiyor musun?” Sorusu yönetildi.

De Niro, gelen soru üzerine “Artık Trump’a artık yumruk atamam o bir ABD başkanı” dedi.

Trump’a değil ama makama saygı duyduğunun altını çizen ünlü oyuncu fikrini değiştirmesinin altınadaki nedenin de bu olduğunu belirtti.

De Niro, “Belki Obama bir araya geldiklerinde ona (Trump) bir yumruk atar” sözleriyle de stüdyoda eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

Sunucunun Trump’ın De Niro’nun sahibi olduğu restoranlara girip giremeyeceğini sorması üzerine ünlü aktör, “Bu güzel bir soru” dedi ve İtalyan vatandaşlığı bulunduğunu hatırlatarak “Sanırım oraya taşınmak zorunda kalacağım” ifadesini kullandı.

De Niro sonuçlar ile ilgili görüşleri sorulduğunda ise “iyi hissetmiyorum” yorumunda bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.