Rıza Esendemir’den İrem Derici’ye veda

Aşklarını her konserinde dile getiren İrem Derici- Rıza Esendemir çifti tek celsede boşandı. Derici’nin doğum gününde birlikteliklerine son veren Rıza Esendemir Instagram hesabından bu notu paylaştı.

Ocak ayının başında boşanacaklarına dair haberler çıkan İrem Derici ve Rıza Esendemir, çok geçmeden barışmış ve sosyal medyaya yükledikleri “Yanıp da bitmez köz gibiyiz” mesajlı aşk fotoğraflarıyla bu barışı ilan etmişti.

Ancak barış havası çok sürmedi. Krizi bir türlü aşamayan çift, dün tek celsede evliliklerini bitirdi.

Derici ve Esendemir, mahkeme çıkışı görüntülenmemek için davayı İstanbul dışına taşıdı. Anlaşmalı olarak boşanan ve birbirlerinden maddi-manevi hiçbir talepte bulunmayan çift, dün Gebze’de görülen duruşmayla iki yıllık evliliklerini noktaladı.

İrem Derici’nin doğum gününde boşandılar

Çiftin boşanma davası İrem Derici’nin doğum gününe denk geldi. Boşandıktan sonra Rıza Esendemir, eski eşi İrem Derici’nin fotoğrafını paylaşıp ‘İyi ki doğdun güzelliğim. Umarım yeni yaşında her şey gönlünce olur’ mesajını yazdı. Çiftin bu paylaşımı ‘boşansalarda beraberler’ yorumlarına neden oldu.

riza irem

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.