Rihanna’dan anti seksi yaklaşım

Tarzıyla her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Rihanna, yine yaptı yapacağını.

Normalde seksi kıyafetlerle sokağa çıkar, oversized parçalar giymeye bayılır. Bazen de öyle absürt giyinir ki, buna rağmen bir kişi de çıkıp “Bu nasıl bir kıyafet” demez. Bahsettiğimiz kişi tabii ki Rihanna. Kendine has bir tarzı olan ünlü yıldız, her geçen gün giyim tarzına yenilikler katarak gündemde kalmayı başarıyor.

blank

Geçtiğimiz gün yine ilginç bir tarzla karşımıza çıktı. Salaş bir jean, crop top basic bir tişört, üzerine jean ceket, onun üzerine bomber ceket ve oversized bot giyen Rihanna, beyzbol şapkasının üzerine taktığı ipek eşarpla şaşırttı. Öyle ki hayranları bile ikiye ayrıldı. Kimi çok beğendi kimi ise anti seksi yorumları yaptı. Rihanna’nın bu tarzı her ne kadar herkese garip gelse de, muhtemelen yakında trend haline gelir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.