Rihanna, Lebron James’i paylaştığı fotoğrafla tebrik etti

Barbadoslu dünya starı Rihanna, play off maçına damgasını vuran Lebron James’i Instagram’dan paylaştığı fotoğrafla tebrik etti.

NBA’da Cleveland Cavaliers, Toronto Raptors’ı 108-89 yenerek play off serisinde durumu 2-0’a getirdi. Cavaliers’ın yıldızı Lebron James, sergilediği performansla karşılaşmaya damgasını vurdu.

ABD’li yıldız 23 sayı, 11 ribaunt ve 11 asist ile kariyerinde 15. kez play off serilerinde triple double yaptı. James’in bu performansı sosyal medyada trend oldu.

Rihanna lebron

Ünlü şarkıcı Rihanna da sosyal medya hesabından Lebron’un başarısını kutladı. Güneşlenirken çekilmiş fotoğrafını paylaşan Rihanna’nın, kremle göbeğine ABD’li oyuncunun forma numarası olan “23” yazması dikkati çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.