Rihanna evlilik hazırlıklarına başladı

Geçtiğimiz yaz Arap milyarder Hasan Cemal ile aşk yaşamaya başlayan ünlü şarkıcı Rihanna, yakın çevresinin söylediğine göre düğün hazırlıkları yapmaya başlamış…

Ünlü yıldız Rihanna, geçtiğimiz yaz, Toyota’nın Suudi Arabistan distribütörlüğünü yapan şirketin varisi milyarder iş adamı Hasan Cemal ile aşk yaşamaya başlamıştı. Aşkları tüm hızıyla devam eden ikili şu an Londra’da Cemal’in evinde birlikte yaşıyor. Yabancı basından edinilen bilgiye göre, Rihanna’nın yakın çevresi, ünlü şarkıcının evlilik hazırlığı yaptığını, mekan ve gelinlik baktığını söylüyor.

blank

Hasan Cemal ile evlenip, hemen bir çocuk sahibi olmayı düşlediğini söyleyen Rihanna, bunun için önce sevgilisinden evlenme teklifi beklediğini anlatmış. Cemal’in mükemmel bir baba olacağını da düşünen Rihanna, doğru insanın Hasan olduğunu da her fırsatta dile getiriyormuş.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.