Rihanna, aksesuarlarıyla da şaşırtıyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, bu yaza çiçeklerle damga vuracağa benziyor. Önceki gün çiçek tokaları ile dikkat çeken 28 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, New York sokaklarında yine çiçek motifleriyle süslenmiş beyaz elbisesi ve akseuar olarak seçtiği vücut zinciriyle görüntülendi.

Rihanna, elbisenin altına pembe, yüksek tabanlı ve bej rengi bir Stella McCartney imzalı ayakkabı tercih etti.
Bilezik, gümüş halka küpe ve tasma kolyeden oluşan aksesuarlarıyla da göz dolduran Rihanna’nın en dikkat çekici takısı, elbisesinin altına taktığı vücut zinciri oldu.

Rihanna; Rita Ora ve Sarah Hyland’in de müdavimi olduğu moda tasarımcısı Adam Selman imzalı beyaz elbisesini Dior marka sarı çantası ve topuz saçlarıyla tamamladı.

Rihanna’nın özel tasarımcısı olarak moda dünyasına adım attıktan sonra kendi markasını yaratan, 70’ler ve 80’ler esintili kıyafetleriyle dikkat çeken Adam Selman, “eğlenceli ve seksi kadınlar için kolay giyinme” fikriyle tasarım yapan bir modacı olarak biliniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.