Rıdvan Dilmen: Vah 79 milyona, vah Türk futboluna

Rıdvan Dilmen “Sanki aralarında böyle bir problem yoktu da Arda evinde bizimle röportaj yaptığı için iş buralara geldiyse vah 79 milyona, vah Türk futboluna! Fatura bize çıkarıldı” dedi.

Rıdvan Dilmen; Fatih Terim’in kadro tercihini ve Arda Turan’ın Milli Takım’a alınmayışını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen’in açıklamaları şöyle:

“Sanki her şey güllük gülistanlıktı, Arda Turan; Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay ile yaptığı röportajdan sonra Milli Takım’a alınmadı! Biz Allah’tan oradan Çin’e gitmemişiz! Çin’e gidip Burak (Yılmaz) ile röportaj yapsak tam bitmiştik! Fatura bize çıkarıldı. Fatih Terim; hocamızdır, ağabeyimizdir. Arda da bizim kardeşimizdir. Türkiye bir sürü sorunla uğraşırken, keşke böyle bir şey olmasaydı. Sanki aralarında böyle bir problem yoktu da Arda evinde bizimle röportaj yaptığı için iş buralara geldiyse vah 79 milyona, vah Türk futboluna! Daha da fazla konuşmak istemiyorum. Eğer Fatih Terim, Arda Turan’ı Barcelona’a bize verdiği röportajdan dolayı kadroya almıyorsa, ihale bu röportaja kaldıysa, evet Arda; Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen yüzünden bir daha Milli Takım’a gitmeyecektir. Fatih Hoca, Arda’yı bu yüzden kadroya almadıysa da çok garip!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.