“Renkli Sayfalar”ın konuğu Hande Erçel’den samimi itiraflar

Kanal D’nin, sunuculuğunu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın yaptığı magazin programı “Renkli Sayfalar” ın bugünkü konuğu ünlü oyuncu Hande Erçel’di.

Hande Erçel, Güneşin Kızları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunurken, Selin karakteri hakkında yöneltilen sorulara da içtenlikle cevap verdi.

hande ercel

“Çalışmadığım dönemde Selin karakterini gördüm. Çok kişi ile deneme çekimi yaptılar, ilk gittiğim gün bunu bilerek gittim, “Ben Selin’in” dedim ve kendime bunu aşıladım. İlk çekimden sonra biraz kilo vermem gerekti, Selin karakterini o kadar çok istiyordum ki, bunun için bir haftada düzgün bir diyet ve sporla 5 kilo verdim ve Selin’i kaptım”

Güncel konuların sıcak görüntüler eşliğinde masaya yatırıldığı “Renkli Sayfalar” hafta içi her sabah saat 09:15’ te Kanal D’de…

Hande Erçel nasıl keşfedildi?

YouTube video

Hande Erçel’in aşka bakışı!

YouTube video

Hande Erçel’in Türkan Şoray Kanunları var mı?

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.