Recep Tayyip Erdoğan, kayyum atanan Koza-İpek hakkında açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kayyum atanan Koza-İpek hakkında açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden gelen 67 kanaat önderiyle bir araya geldi.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerini kabulünde, terörü hortlatmaya çalışanlar olmasına rağmen, 1990’lardaki meşum günlere geri dönülmesine asla fırsat verilmeyeceğini söylediği bildirildi.

“TERÖR ÖRGÜTÜNE DESTEK VEREN KURUMLARLA MÜCADELE EDİLECEK”

Erdoğan, konuklara hitaben yaptığı konuşmada,Koza-İpek’e yapılan operasyonlarla ilgili ilk kez konuştu. Erdoğan isim vermeden, kayyum atanan İpek – Koza Holding için “Terör örgütlerine destek veren kurumlarla mücadele edilecek” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütüyle ve onun güdümündeki yapılarla mücadelenin sadece devletin, hükümetin ve güvenlik güçlerinin meselesi olmadığına dikkati çekerek, bu sorunla mücadelede, bölge insanlarının duyarlılığının ve azminin büyük önem taşıdığını vurguladı. Erdoğan’ın, konuşmasının ardından, bölgeden gelen kanaat önderlerinin görüş ve değerlendirmelerini de dinlediği kaydedildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.