Re-max Dünya 1.si Türkiye oldu

RE/MAX International tarafından düzenlenen, her yıl en az 11.000 RE/MAX’lının katıldığı uluslar arası RE/MAX Kongresi bu yıl 27 Şubat – 2 Mart tarihlerinde Las Vegas’ta gerçekleşti. Dünyaca ünlü, başarılı isimlerin konuşmacı olarak katıldığı kongrede ayrıca farklı kategorilerde dünya çapındaki ödüller sahiplerini buldu.

Türkiye adına Evrim Kırmızıtaş, 2016 yılı Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında gayrimenkul satışında dünya 1.si oldu. Ayrıca RE/MAX’te en büyük ödül olan Diamond Club ödülünü aldı.Kırmızıtaş, Re-Max Türkiye’nin kurulduğu ilk yıldan bugüne kadar Diamond Club ödülünü alan ilk kadın olarak Re-Max Türkiye tarihine geçti. Re-Max Dünya Kongresi’nde Las Vegas’ta ülkemizin bayrağını dalgalandırarak 2016 yılı Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında toplam ciroda dünya birincisi olan Kırmızıtaş’ı tebrik ediyoruz.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.