Rafet El Roman’ın yeni sevgilisi kızı yaşında

Rafet El Roman’ın (49) sınır tanımayan aşkı! Ünlü popçunun 21 yaşındaki Semra adında bir genç kızla birlikte olduğu iddia edildi.

Şevval (18), Su (20) ve Edvan adında 3 çocuğu bulunan Rafet El Roman, hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Daha önce İstanbul gecelerinde birçok güzelle objektiflere yansıyan Rafet El Roman’ın (49) 21 yaşındaki Semra adlı bir güzelle aşk yaşadığı kulisler konuşulmaya başlandı. Kısa bir süredir birlikte olan çiftin ilk kareleri de sosyal medyaya düştü bile… 1996 doğulu Semra ile Roman’ın birbirlerine sarılmış kareleri çiftin mutluluklarını gözler önüne seriyordu.

Kızlarıyla akran olan bir güzelle aşk yaşayan Roman’ın bu birlikteliği için nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.