Rafet El Roman ve Ceren El Roman ayrılığındaki sır ortaya çıktı

Rafet El Roman’ın eşi Ceren El Roman’la 2 ay önce evlerini ayırdığı ortaya çıktı. İddialara göre, ayrılığın ardında ünlü şarkıcının, Tuğba Altıntop’la evliliğinden olan iki kızı Su ve Şevval var.

Rafet El Roman’ın eşi Ceren El Roman’la 2 ay önce evlerini ayırdığı ortaya çıktı. Çiftin ayrılık nedeni olarak 3 çocuk babası şarkıcının, eşinin “Anne olmak istiyorum” sözlerine olumsuz yanıt vermesi gösterildi.

Ancak iddialara göre ayrılığın ardında ünlü şarkıcının, Tuğba altıntop’la evliliğinden olan iki kızı Su ve Şevval var. Ceren’in kızlarla anlaşamaması, Almanya’ya da uyum sağlayamaması evliliğinin sonunu getirdi. El Roman’ın yakınlarına “Sorun bebek değil, Ceren kızlarımla anlaşamadı” dediği öne sürüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.