Quality of Magazine’den ilkbahara renkli karşılama

QUALITY of Magazine, 82 sayısı olan Nisan 2016 sayısında, renkli içeriği ile ilkbaharı karşılıyor.

Usta gazeteci Salih Keçeci’nin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı QUALITY of Magazine, yedinci yılında, her sayısında özel röportaj, fotoğraf ve haberleri ile gündem belirlemeye devam ediyor. Bu arada Quality 7. Yıl Kutlaması ve 7. Quality Ödül Töreni için de hazırlıklar son aşamaya gelmiş durumda. İstikrar ve disiplinli çalışma anlayışı, kendini güncellemekteki başarısı ile de Quality of Magazine, rakiplerinden ayrılıyor.

Emel Yıldırım, yeni markası ile çok iddialı
Bu ay ana röportaj konuğumuz, Emel Yıldırım. Bir dönem podyumların en gözde isimleri arasında yer alan Emel Yıldırım, şimdi moda dünyasının tasarımcı isimleri arasında anılıyor. Kendi tasarımları ile ses getiren Emel Yıldırım ile Nişantaşı’nda yeni açtığı mağazası Chance by Emel Yıldırım’da bir röportaj yaptık. Yeni markasını ve gelecek projelerini konuştuk.

Gözde isimler
Portre sayfalarımızda ise cemiyet yaşamının sevilen ve gözde isimlerine yer verdik; başak-Mustafa Çağlar çifti, Gül Dürüst, Işıl Reçber, Sabi totah, Yasemin-İzzet Özilhan çifti, Zehra Çilingiroğlu.

QUALITY of Magazine1

Quality Business
Avrupagöz Hastaneleri’nin sahibi olan ve kısa sürede büyük başarılara imza atan genç iş adamı; Avrupa Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, Business bölümünün kapak röportajı. Kendisi ile Küçükçekmece’deki şık ofisinde bir fotoğraf çekimi ve röportaj yaptık. Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, Astas Alçı Dekorasyon Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kaplan, Homteks Yönetici Ortağı Jeff Mano ve Diamond Bridge CEO’su Hande Eyilik, bu bölümün diğer röportajları.

Cezmi Baskın’dan çarpıcı açıklamalar
Ünü Türkiye’yi aşan animasyon filmi “Kötü Kedi Şerafettin”in Şemistan’ı Cezmi Baskın, magazin bölümünde yer alan röportajında çarpıcı açıklamalar yapıyor.

Quality Fashion
Baharın tüm coşkusunu yansıtan Quality Fashion sayfaları, hem yerli hem de yabancı markaların 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonları’ndan çok çarpıcı örnekler ve stil önerileri sunuyor.
Davetler, kısa haberler, köşe yazarlarımız, sağlık, estetik, güzellik, dekorasyon, otomobil, teknoloji ve kültür sanat sayfalarımız ile dergimiz yine çok dolu, çok renkli.
Dergimizin 82..sayısı 1 Nisan’ itibaren D&R, Remzi ve İnkilap Kitabevi gibi seçkin satış noktalarında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.