PROTOTYPE’dan Sobahara özel Akdeniz lezzetleri

Maslak No. 1’de açıldığı günden bu yana iş yaşamının yoğun temposundan kaçmak isteyenlerin farklı lezzet adresi Prototype, bu Sonbahar’da da birbirinden özel tatlarını sunmaya devam ediyor. Özel konsepti, güler yüzlü ekibi ile Maslak’ta plazaların tam ortasında yer alan Prototype, Akdeniz lezzetlerinin en güzel tatlarını bir araya getiriyor.

Farklı tatlarda makarnaları bulunan Pasta Pizza, Penne, Tagliatelle, mantarlı tavuklu ve Gnocchi makarna çeşitlerinin yanı sıra sunduğu Bolognese, Pesto, Marinara ve Napolitana soslarıyla da benzersiz lezzetler oluşturuyor.

Fırına verilirken ya da makarna hamuru yapılırken izleyebildiğiniz, sıcak ortamıyla en keyifli molaların adresi Prototype, en güzel pizzaları yemek için sizi Maslak No 1.’e davet ediyor.

Adres: Eski Büyükdere Cad. No/1 Maslak – İstanbul

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.