Poyraz Karayel’e yeni sezon öncesi 2 yeni oyuncu katıldı

Beğenilerek izlenilen dizisi Poyraz Karayel’e yeni sezon öncesi 2 yeni oyuncu katıldı. Eylül ayında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizi, yeni sezonda yeni oyuncu kadrosuyla ekranlara damgasını vuracağı benziyor.

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliği Osman Taşçı’nın yaptığı, başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunların yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak ‘Kördüğüm’ dizisinde izlediğimiz Ayda Aksel ve son olarak ‘Gecenin Kraliçesi’ dizisinde izlediğimiz Funda Eryiğit dahil oldu.

Sezon finaliyle birlikte akıllarda pek çok soru işareti bırakan Poyraz Karayel, merakla beklenen yeni bölümleriyle Eylül ayında Kanal D ekranlarında…

funda eryigit

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.