Poyraz Karayel ekibi 3. sezona hep birlikte “Merhaba” dedi

Kanal D’nin iki sezondur ekranda fırtınalar estiren, dikkat çekici hikâyesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren dizisi “Poyraz Karayel” üçüncü sezona önceki gece merhaba dedi.

Yapımını Limon Film, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Osman Taşçı’nın oturduğu dizinin yeni bölümü herkesi derinden etkiledi ve tam not aldı.

gazetemag-com-ilker-burcin

Oyuncular, yapım ekibi ve Kanal D yöneticilerinin yer aldığı organizasyonun en büyük sürprizi ise ünlü oyuncu İlker Kaleli oldu.

Geçtiğimiz sezon finalinde ölümü ile herkesi üzüntüye boğan Poyraz’ın finalde ekranda gözükmesi ile salona giriş yapan Kaleli, herkese büyük bir şok yaşattı.
Salona alkışlar eşliğinde giren ünlü oyuncunun mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunuyordu.

gazetemag-com-poyraz-karayel

Beklenmedik gelişmeler ve sürpriz karakterler ile yeni sezona da damgasını vuracak “Poyraz Karayel” yeni bölümleri ile her Çarşamba Kanal D’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.