Popun sansasyonel kraliçesi Madonna üstsüz pozunu paylaştı

Bütün kariyeri sansasyonlarla dolu olan Madonna, son zamanlarda birden çok problemle uğraşıyor. Önce oğlu Rocco’nun velayeti üzerine eski kocası Guy Ritchie’ile anlaşmazlık yaşayan pop ikonu, Rebel Heart dünya turnesinin Filipinler konserinde, ülkenin bayrağını üzerine giyince bir daha Filipinler’e alınmama tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı.

Ancak Madonna bu sorunların hiç birinin onu durdurmasına izin vermedi. Popun kraliçesi, turnesinin Yeni Zelanda konserinden önce Instagram’dan üstsüz bir fotoğrafını paylaştı. Madonna, arkasının dönük olduğu karede atların önünde, üstsüz halde, uzun siyah eldivenleri ve deri iç çamaşırıyla kaslı vücudunu segiliyor.

madonna1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.