Pop müziğin başarılı ismi Yalın, Kanyon D&R’da yüzlerce seveniyle imza gününde buluştu

‘Bayıla Bayıla’ albümüyle müzik listelerini alt üst eden pop müziğin başarılı ismi Yalın, 5 Kasım Cumartesi günü Kanyon D&R’ın ev sahipliğinde gerçekleşen imza gününde sevenleriyle bir araya geldi. 4 yıllık aranın ardından büyük beğeni toplayan ‘Bayıla Bayıla’ albümünün İstanbul’daki ilk imza gününü gerçekleştiren Yalın, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

4 Saatte Binden Fazla Hayranıyla Selfie Çektirdi

Türkiye’nin dört bir yanından gelen binin üzerinde seveniyle adeta hasret gideren Yalın, 4 saat süreyle hiç durmaksızın imza dağıttı. Yoğun ilgi ve sevgi seli karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Yalın, tüm hayranlarıyla tek tek selfie çektirdi. 7’den 70’e her yaştan sevenleriyle ayaküstü sohbet eden Yalın, özellikle minik bebek hayranıyla yakından ilgilendi.

Ayrıca geçtiğimiz yıl Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserinde evlilik teklifinde bulunan bir hayranını karşısında gören Yalın şaşkınlığını gizlemeyedi. Imza gününde de evlilik teklifini yenileyen ve ‘Kabul edene kadar teklif etmeye devam edeceğim’ diyen hayranına Yalın ise ‘Sen önce okulunu bitir, hayatta herşeyden önce hedeflerin gelsin’ sözleriyle cevap verdi.

Bu Sevgiyi Görünce İşime Aşık Oluyorum

İmza gününde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yalın “5 yıl aradan sonra hayranlarımla ‘Bayıla Bayıla’ albümüyle buluştum. Herşey bu albüm içindi. Yaptığımız işin karşılığını görmek beni çok mutlu ediyor. Uzun zamandır imza günü yapmamıştım. Bu sevgiyi görünce işime tekrardan aşık oluyorum. Bazı projelerimden dolayı single yaptım. Albüm çok büyük emek istiyor. Bende çok ince eliyorum. Müziğe zaman ayırmayı çok seviyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.