‘Pitch Black Process’in merakla beklenen ‘Derin’ albümü müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dünyaca ünlü Türk metal grubu ‘Pitch Black Process’in merakla beklenen ‘Derin’ albümleri ‘Atlantis Yapım’ etiketiyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Pitch Black Process’ uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve 2 Aralık’ta tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini alacak olan ‘Derin’ albümünün çıkış parçası ‘Halil İbrahim Sofrası’nı, 18 Kasım’da ilk kez müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Dördüncü albümleri olan ‘Derin’’ için Kasım 2015’te dünyaca ünlü Dugout Stüdyolarında dört haftalık kayıt sürecinin ardından tamamlayan ‘Pitch Black Process’, Bergstrand ile yakaladıkları muhteşem kimyanın sonucu olan “Derin” ile Türkiye’ye döndü.

Başarıları ile hem Türkiye hem de dünya da büyük hayran kitlelerine ulaşan ‘Pitch Black Process’ Atlantis Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ‘’Derin’’ albümü daha çıkmadan büyük yankı uyandırdı.

pitch-black-process1

2 Aralık’ta tüm müzik marketlerde ve digital platformlarda yayınlanacak olan albümünden sevenleri, ilk olarak 18 Kasım’da ‘’Halil İbrahim Sofrası’’ ve 25 Kasım’da ‘’Oyuncak Asker’’ parçalarını itunes’dan dinleyebilecekler

Başarıları dünyada konuşulan Türk metal grubunun temelleri 1999 yılında Emre Demirel, Kerem İnci, Fikir Yargıcı, Emre Demirel tarafından üniversite yıllarında atıldı. Enstrüman çalmaya üniversitenin ilk yıllarından başlayan dört genç tarafından kurulan grup ilk kez üniversitede dinleyicileriyle buluştu. İsveç metalinin en önemli isimlerinden Katalonia’nin açılış gurubu olarakİstanbul’da sahne alan grup büyük beğeni toplayınca, bir kaç ay sonra tekrar davet aldı. Bu kez İsveç Melodik Death Metal’inin en büyük gruplarından Dark Traquillty ile aynı sahneyi paylaştı. Dünyada da hayran kitleleri büyüyerek çoğalan grup Avrupa turnesinde 20’ye yakın konser vererek ilk kez bir Türk grubu olarak en uzun Avrupa turnesi yapan grup oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.