Pinokyo çocuk dünyanın ilgi odağı oldu!

Dünya bu çocuğu konuşuyor. İngiltere’de burnu olağandan büyük doğan bebek dünyanın ilgi odağı oldu.

Ollie Trezise. Trezise ailesinin en küçük ferdi. İngiltere’de yaşayan Trezise ailesi dünyanın gündemine oturdu. 20 ay önce anne Amy Poole’nun doğurduğu bebeğin burnu olağandan büyüktü. Çünkü beyniyle ilgili bir hastalığı vardı.

PİNOKYO ÇOCUK 22 AYLIK OLDU

Doğduktan sonra bir dizi operasyonlar geçiren pinokyo çocuk için annesi hep kol kanat gerdi. Çocuğunun bu hali için sıkça sorulan sorulara anne cevap veremez olmuştu. Hatta anneye bebeğini doğurmadan önce İtalyan yazar Carlo Collodi’nin Pinokyo romanındaki yalan konuşup konuşmadığı soruluyordu.

pinokyo

PİNOKYO ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLÜYOR

Tıbben bir ensafelosel hastalığı olan çocuğun beyniyle ilgili hastalığı var. Beynin salgıladığı sıvı vücudun bir yerinden patlak veriyor. Ollie’nin de burnunun ortasından patlak vermiş. Ollie’nin ailesi sadece ve sadece çocuklarının sağlıklı olup olmadığına bakıyor. Görünüşüne değil.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.