Pınar Soykan “Yokum Ben” ile iddialı döndü

Yaklaşık 3 yıllık bir aranın ardından sessizliğini bozan Pınar Soykan kendi prodüksiyon şirketi “Soykan Production” etiketiyle çıkardığı “Yokum Ben” şarkısını müzikseverlerle buluşturdu.

Müzik piyasasına hızlı bir dönüş yapan Soykan’ın ” Yokum Ben” şarkısına çektiği klip yayınlandığı andan itibaren dijital platformlarda zirveye oturdu.

blank

Birçok platformda kısa sürede listelere giren Yokum Ben şarkısının söz ve müziği Gökhan Akkuş Aranjesi Toylan Kaya’ya ait. Şile sahilinde çekimleri tamamlanan klibin yönetmen koltuğunda ise Onur Aldoğan oturdu.

Genç ve güzel şarkıcı, fiziği ve güzelliği kadar, sesi ile de iddialı. Kısa sürede büyük ilgi ve beğeni gören Yokum Ben şarkısı için, stüdyoda 1 saatte okudum. Canlı şarkı okuyorum. Sesimle iddalıyım dedi. Piyasada birçok şarkıcının çıkıp ilerleyemediğini söyleyen Soykan, yolum uzun sesime güveniyorum, uzun yıllar kalıcı olmak için iyi şarkı bulana kadar bekledim şimdi artık tam zamanı” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.