Pınar Soykan, İşte Benim Stilim’e damga vurdu

Güçlü sesi Ve performansıyla jüriden tam not aldı…

Üç yıllık aranın ardından ‘Yokum Ben’ şarkısıyla müzikseverlerle yeniden buluşan Pınar Soykan İşte Benim Stilim haftanın gala gecesinde şarkısı ve canlı performansı ile jüriyi kendisine hayran bıraktı.

Yokum ben şarkısı jüri tarafından çok sevilen Pınar Soykan, güzelliğiyle de büyük beğeni topladı. Şarkı bittikten sonra Jüriye şarkıyı nasıl bulduklarını soran Öykü Serter jüriden hep bir ağızdan bağırarak ‘bayıldık’ cevabını aldı. Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz şarkının çok başarılı olduğunu ve kısa süre içerisinde patlayacağını söylerken Kemal Doğulu ise bu programın uğurlu olduğunu ona da uğur getireceğini söyledi. Ne güzel bir ses nasıl bir yorum diyen Nur Yerlitaş’ın isteği üzerine canlı performansıyla hem stüdyodaki izleyicilerden hem de jüriden tam not aldı.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=lVzgkmdT_wI

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.