Pınar Aylin kitabı Peri Masalı’nı tanıttı

Sevilen sanatçı Pınar Aylin ilk kitabı Peri Masalı’nı Destek Yayınları’nın Nişantaşı’ndaki ofisinde yapılan lansmanla basına tanıttı. Ünlü sanatçıyı bu özel gününde dostları ve sanat dünyasından ünlü isimler de yalnız bırakmadı.

Şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Pınar Aylin bu kez kitabıyla gönülleri fethetmek için yola çıktı. Sevilen sanatçının ilk kitabı olan “Peri Masalı” Destek Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı. Sanatçının yeni kitabı için Destek Yayınları’nın Nişantaşı’ndaki ofisinde bir lansman yapıldı. Ünlü isimlerin ve birçok gazetecinin katılımıyla gerçekleşen lansmanda ünlü sanatçının sevinci ve heyecanı yüzünden okunuyordu.

​Ayşe Tolga, Azra Kohen, Nevşah Fidan Karamehmet, Ferhan Kaya Poroy, Saba Tümer, Kalust Şalcıoğlu, Ebru Şallı, Bekir Aksoy, Yasemin Bozkurt gibi ünlü isimlerle birlikte gerçekleştirilen lansman Destek Yayınları’nın çalışma ortamında, sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleştirildi.

blank

Kitap hakkında:

“Hakikat”in peşinden “aşk”la giden cesur bir kadının öyküsü…

Peri Masalı adlı ilk romanıyla edebiyat dünyasına güçlü bir adım atan Pınar Aylin, naif ve duygulu anlatımıyla okuru içsel bir yolculuğa çıkarıyor. Destek Yayınları tarafından piyasaya çıkan Peri Masalı öykü içinde öykü örerek genişleyen kurgusuyla ve derinlikli kahramanlarıyla dikkat çekiyor…

Peri’nin hikâyesi, metropol hayatından kaçan ve hayalinin peşinden giden cesur bir kadının, çıktığı Afrika seyahati sırasındaki ruhsal dönüşümünü anlatırken, okuru da bu yolculuğa dahil ediyor.

Peri’nin masalsı aşk hikâyesine karışan içsel paylaşımları, ruhumuzdaki zincirlenmiş kanatları kırmamız ve kendi “öz”ümüzle tanışmamız için büyük bir fırsat sunarken, Pınar Aylin asıl hedefi olan günümüz “ışık savaşçıları”nı çoğaltmanın peşinde, emin adımlarla ilerliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.