Payitaht Abdülhamid’te hesap sorma vakti

Es Film’in yapımcılığında çekilen, Cuma akşamları TRT1 ekranlarından seyircisiyle buluşan görkemli tarihi dizi Payitaht Abdülhamid’in bu hafta yayınlanacak 5. bölümünde; geçtiğimiz bölüm Sultan Abdülhamid’in elleriyle yakaladığı ve kendisine ve devlete ihanet eden Mahmut Paşa’dan hesap sorma vakti gelmiştir.

Yönetmenliğini Serdar Akar’ın üstlendiği, senaryosunu Uğur Uzunok’un kaleme aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinde seyirciyi bu hafta da müthiş sürprizler beklemekte…

Dizinin 24 Mart akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanacak bölümünde neler olacak?

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Melike (Ezgi Eyüboğlu) üzerinden kurduğu oyunla Damat Mahmud Paşa’nın (Hakan Boyav) hainliğini ortaya çıkardı. Şimdi sırada ihanet edenden hesap sorma vaktidir. Sultan bir yandan Mahmud Paşa’dan hesap soracak, bir yandan da düşmanın kurmaya çalıştığı oyunlarını başlarına geçirecektir.

Seniha Sultan (Selen Öztürk), Bidar Kadın’ın (Özlem Conker) kendisine gösterdiği gerçekle köşeye sıkışmıştır. Haremde Mahmut Paşa’nın bıçakladığı kızın yaşıyor olması, Seniha’nın elini koluna bağlamıştır. Bir çıkış yolu bulmak zorundadır. Aksi halde ailesini büyük bir tehlike beklemektedir.

Theodor Herzl (Saygın Soysal), Emanuel Karaso (Ali Nuri Türkoğlu) ile birlikte İstanbul’a gelecek ve Sultan’a karşı bizzat kendisi mücadele edecektir. Onun bu bomba gibi gelişi, Sultan’ı can damarından vuracak büyük bir sorunu da beraberinde getirecektir!

Ömer (Akın Akınözü), Sultan’ın emriyle büyük bir takibin peşindedir… Fakat işler sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, İbrahim Kendirci, Berkan Şal, Can Sipahi, Eren Hacısalihoğlu, Gözde Kaya, Bahadır Yenişehirlioğlu, Ali Nuri Türkoğlu ve Umut Kurt ve diziye “Fatma Pesent’ karakteriyle yeni katılan oyuncu Zeynep Özder’in yer aldığı Payitaht Abdülhamid, her Cuma akşamı 20.00’de TRT 1’de.

5. Bölüm fragmanı:

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.