“Payitaht Abdülhamid” yeni sezonun ilk bölümüyle TRT1’de izleyici ile buluşuyor

Geçtiğimiz sezon ekranlara damgasını vuran, ES Film’in yapımcılığını üstlendiği dev prodüksiyon “Payitaht Abdülhamid”, yeni sezonun ilk bölümüyle 29 Eylül Cuma akşamı TRT1’de izleyici ile buluşuyor.

Yenilenen dev kadrosu, muhteşem yeni mekânların eklendiği görsel dünyası ve tarihin tozlu sayfalarının aralanacağı yeni bölümleri ile bu sezon da ekranlarda Payitaht Abdülhamid rüzgârı esmeye devam edecek.

Emre Konuk’un yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Ayça Mutlugil ve Hale Çalap’ın yazdığı Payitaht Abdülhamid’de yine çetin bir mücadele ve Sultan Abdülhamid’in tahttaki son 13 yılına damgasını vuran olaylar zinciri heyecanı dorukta tutacak.

29 Eylül Cuma akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek dizide neler olacak:

Osmanlı Ordusu Yunanlıları harp meydanında yenmeyi başarmış, zafer coşkusu Sarayı sarmıştır. Ama Hatice ve Naime endişe içindedir. Çünkü Kemalettin Paşa dönen askerlerin içinde değildir.

Sultan Abdülhamid, yenilen Yunanlıların teslim olması için İngiliz ve Yunan Sefirleriyle anlaşma yapmak üzere masaya oturur. Sefirlerin amacı Abdülhamid’i masada oyuna getirip yenmektir.

Hilafeti ezeli düşman olarak görenler işlerini şansa bırakmaz ve Abdülhamid’in karşısına Kralların, Çarların üstünde yeni bir düşman çıkaracaktır. Bununla birlikte küçük Şadiye Sultan’ın yanında Saraya melek yüzlü bir şeytan girer.

Sultan Abdülhamid ve ailesi her yönden düşmanlarla çevrilmiştir. Kimi görünür, kimi görünmez düşmanlarla Abdülhamid’in mücadelesi yeni bölümlerde de nefesleri kesecek.

Bu yıl dev oyuncu kadrosunda da yenilikleri ile dikkat çekecek Payitaht Abdülhamid’de başrollerde yine Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Can Sipahi, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gözde Kaya, Duygu Gürcan, Eren Hacısalihoğlu, Ali Nuri Türkoğlu, Kaan Turgut, Elif Özkul, İbrahim Kendirci, Aydın Sigalı, Fatih Sevdi, Zeynep Ozan’ın yanı sıra yenilenen kadrosu da dizinin kemikleşmiş ve yeni seyircisine ‘merhaba’ demeye hazırlanıyor. Dizinin bu seneki yeni kadrosunda ise; Volkan Keskin, Taner Ertürkler, Cemre Baysel, Nik Xhelilaj, Kevork Malıkyan, Hacı Ali Konuk, Güzide Arslan, Leya Kırşan, Yusuf Aytekin, Mehmet Sabri Arafatoğlu, Ercüment Fidan gibi TV dünyasının sevilen yüzleri yer alıyor.

Payitaht Abdülhamid, 29 Eylül Cuma akşamı ve her Cuma TRT 1 ekranlarında!

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.