Paramparça’ya taze kan

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştıkları ‘Paramparça’nın oyuncu kadrosuna ‘Adı Mutluluk’ dizisi ile yıldızı parlayan genç oyuncu Ceyhun Mengiroğlu da dahil oldu.

İlk kez, ‘Paramparça’nın 26 Ekim Pazartesi yayınlanacak 38’inci bölümünde izleyeceğimiz Mengiroğlu, dizide; 20 yaşında, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde okuyan, çevresi tarafından sevilen, yakışıklı, modern, iyi niyetli bir genç olan ‘Deniz’ karakterini canlandıracak.

YOLLARI CANSU İLE KESİŞECEK

Annesi kalp hastası olan Deniz ile Leyla Tanlar’ın canlandırdığı Cansu karakterinin yolları sürpriz bir şekilde kesişecek.
‘Paramparça’nın 38’inci bölümünün fragmanı yayınlandığı andan itibaren Mengiroğlu’nun Türkiye’den ve yurtdışından hayranları sosyal medya hesaplarında fragmanı paylaşmaya başladı.

İşte o tanıtım:

YouTube video

‘Paramparça’ heyecan ve sürprizlerle dolu yeni bölümü ile Pazartesi 26 Ekim akşamı, saat 20.00’de Star TV’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.