‘Paramparça’nın yeni bölümünde nefes kesen gelişmeler yaşanacak

başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’, 20 Mart Pazartesi günü, saat 20.00’de 96. bölümüyle Star TV’de.

Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Yıldız Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın yeni bölümünde nefes kesen gelişmeler yaşanacak.

CİHAN YARDIMA GİDİYOR

Geceyi birlikte geçirdiği kadını yatakta ölü bulan Ozan, panikle Cihan’ı arar. Eve gelen Cihan, kadının uyuşturucu kullanmış olduğunu fark eder. Ozan’ın ise gece neler olduğuna dair hiçbir fikri yoktur. Ozan’ın hiçbir şey hatırlamıyor olması Cihan’ı korkutur.

CAN HAŞMET KAYIP!

Can Haşmet ile alışverişe giden Keriman’ın bir anlık dalgınlığında Can Haşmet ortadan kaybolur. Özkan’a çocuğu kaybettiğini bir türlü söyleyemeyen Keriman, karakola giderek polislerden yardım ister. Polisler, Özkan’ı da karakola çağırır. Her yere bakarlar ama Can Haşmet’in izine rastlanamaz.

DAMİR’İ KİM VURDU?

Cihan, Ozan’ın yanındayken Hazal, ailesine bir veda mektubu yazarak evden kaçar. Hazal ile Damir’in nikahları kıyılırken içeri giren Dilara, bu evliliğe izin vermeyeceğini söyler. Aynı anda Rahmi Bey de kapıdan girmiştir. Hazal ile Damir’in evlenmesini engellemenin tek yolu Damir’i ortadan kaldırmaktır. Damir’e doğrultulan silah patlar ve Damir kanlar içinde yere yığılır…

PARAMPARÇA | 96. BÖLÜM | 20 MART PAZARTESİ | 20.00 |STAR TV

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.