‘Paramparça’da heyecan dorukta

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştıkları, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın dün akşam (Pazartesi) yayınlanan 55’inci bölümü büyük sürprizlere sahne oldu.

CİHAN VE DİLARA EVLENDİ, HARUN YIKILDI

Harun, nikah odasına gelerek Dilara’ya bir defter verdi. Cihan ve Dilara yeniden evlendi. Harun, öfke krizi geçirdi ve Veli Baba’nın mekanının altını üstüne getirdi. Maide, hastaneye Candan’ın yanına gitti. Cihan, silahının kayıp olduğunu öğrendi. Nergis, Cansu ile konuşarak Deniz’den ayrılmasını ima etti. Özkan, Cihan’ın silahını almak için Harun’un evine girdi. Hazal yalanlarına bir yenisini daha ekledi ve müzik aletleri satıcısının kendisini dövdüğünü söyledi. ‘Paramparça’nın 55. bölümündeki bu anlar #vazgeçemiyorum hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

YENİ BÖLÜMDE HEYECAN DAHA DA ATRIYOR

Hazal’ın, dövüldüğünü sanan Cihan ne yapacak? Hazal’ın yalanı ortaya çıkacak mı? Harun, Cihan’la yeniden evlenen Dilara’dan artık vazgeçecek mi? Maide’nin yeni planı ne? Ayşe’yi hangi sürprizler bekliyor? Tüm bu sorular ‘Paramparça’nın 7 Mart Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.

paramparca1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.