Paramparça’da heyecan dahada artıyor

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘‘Paramparça’nın dün akşam (Pazartesi) yayınlanan 61’inci bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.

HARUN, OĞLUNU KUCAĞINA ALDI

Cihan, Ayşe’nin evine geldi, yaşadıklarını anlattı ve ona karşı olan hislerini itiraf etti. Ayşe, Cihan’ın başına türlü belalar açan kişinin Harun olduğunun farkında olmadı. Cihan ve Ayşe arasındaki duygusal bağ daha da güçlendi. Evden kaçan Hazal, kıvrak zekası ile yakalanmaktan son anda kurtuldu. Hazal, Nergis üzerinden Cansu’nun canını yine yaktı. Deniz ile Burhan arasındaki buzlar eridi. Deniz, babasına ait kafenin başına geçti. Burhan, Gürpınarlar’ı düşmanı belledi. Özkan, iş arayan Ozan’a birlikte çalışmayı teklif etti. Maide Hanım, Cihan’a zarar vermek için hedefine Ozan’ı alırken, Hazal’ın da Ayşe’nin hastası olduğunu öğrendi. Dilara, Harun’la gizlice buluştu ve oğlunu da getirdi. Cihan’ın, kendi oğluna babalık yapıyor olmasına büyük öfke duyan Harun, Dilara’yı ve oğlunu, yalıya bırakmadı. Harun, arabasının hızını artırırken, Dilara korku ve paniğe kapıldı. ‘Paramparça’nın 61’inci bölümündeki bu anlar #aşkişte hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

HEYECAN DAHA DA ARTACAK

Harun, Dilara ve Demir’i kaçıracak mı? Cihan, olanları öğrenecek mi? Ayşe’nin hayatında neler olacak? Maide Hanım’ın yeni planı ne? Tüm bu sorular ‘Paramparça’nın 18 Nisan Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.

paramparca1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.