‘Paramparça’da bu hafta Damir’in Hazal’a ettiği evlilik teklifi damga vuracak

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’, 6 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de 94’üncü bölümüyle ekranda.

Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Yıldız Tunç’a ait olan ‘Paramparça’ya bu hafta Damir’in Hazal’a ettiği evlilik teklifi damga vuracak.

OZAN’IN MAFYA ORTAKLIĞI

Harun’un vasiyeti herkes için şaşırtıcıdır. Şirketin hisselerini Ozan’a bırakan Harun böylece Ozan, Damir ortaklığının yolunu açmıştır. Cihan bu durumu bozmak için hemen harekete geçer ancak Damir, Ozan’ı çoktan ortaklığa ikna etmiştir.

CİHAN TAKİBE ALIYOR

Hazal’ın davranışları Dilara ve Cihan cephesinde büyük şüphe uyandırır. Cihan, Hazal’ı takibe alırken Damir kendisine tuzak kurduğunu düşündüğü Asuman ve Azra’dan kendi yöntemleriyle hesap sorar.

HAZAL KABUL EDİYOR

Hazal, Damir’den sürpriz bir evlilik teklifi alır. Damir’in gerçek yüzünü tanımayan Hazal, bu teklifi büyük bir mutlulukla kabul ederken, aşıkların bir sonraki buluşmalarında karşılarında hiç ummadıkları biri vardır…

PARAMPARÇA | 94. BÖLÜM | 6 MART PAZARTESİ | 20.00 |STAR TV

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.