‘Paramparça’ zirveyi bırakmıyor

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği ve ekranların en çok izlenilen dizisi ‘Paramparça’, 21 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan 46. Bölümüyle ABC1 kategorisinde 8.17 rating, 18.69 izlenme payı ile birinciliğini yine korudu.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın heyecanla beklenen 46. bölümüyle tüm Türkiye ekrana kilitlendi.

DİLARA HER TARAFTAN BASKIDA

Harun hakkındaki gerçeklere kulaklarını tıkayan Dilara’ya hem çocuklarının hem de Cihan’ın cephe alması izleyenleri ekrana kilitledi. Cihan ise Dilara’nın Harun ile evleneceğini duyunca Candan ile işbirliğine oturdu. Bu sahne sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Ozan, Zeynep’e duygularını açıklarken, Zeynep’in bir kızı olduğunu öğrenmesiyle büyük bir şok yaşadı. Cihan gerçekleri Dilara’ya açıklamakta kararlıydı. Cihan’ın, Harun ile Candan’ın ilişkilerini kanıtlayan fotoğrafları gösterdiği ve Dilara’nın gerçeklerle yüzleştiği son sahne izleyenleri büyüledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.