“Para Odası” Kanal D’de başlıyor

Kanal D’de yapımını Nisan Yapım’ın üstlendiği, sunuculuğunu ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’nın yaptığı, milyonları ekran başına kilitleyecek olan “Para Odası” isimli yepyeni bir yarışma programı başlıyor.

KAZANMAK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI…

“Para Odası” n da yarışmacılar aileleri ile beraber yarışıyor. Yarışmacılar tahmin sorularını yanıtlıyor, aileleri ise para ödüllerini topluyor. Her etapta kendilerine yöneltilen yedi soruya en yakın cevabı veren yarışmacılar, sunuculuğunu Nilgün Esin’in yaptığı Para Odası’ na bağlanıyor.

YARIŞMACILARIN KADERİ AİLELERİNE BAĞLI!!

Para Odası’ n da yarışan yarışmacıların kaderini, aileleri belirliyor. Yarışma boyunca ana stüdyoda yaşananlardan habersiz olan aileler, izleyicilerin ve stüdyodaki yarışmacıların gördüğü para ödüllerinin hangi kutuda olduğunu bilmeden seçim yapıyor. Yedi sorunun sonunda en fazla para ödülünü toplayan yarışmacı finale çıkıyor ve finale kadar topladığı para ödülünü kazanmak için yarışıyor.

Büyük ödüllerin yer aldığı ve heyecanın katlanarak arttığı “Para Odası” 01 Ağustos Pazartesi günü Kanal D’de başlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.