Pamela Anderson, Playboy’a soyundu

Kapağında çıplak modellere yer vermeme kararı alan Playboy’un, bu kararı uygulamaya geçirmeden önceki son sayısında Kanadalı oyuncu Pamela Anderson’ın çıplak pozları yer aldı.

Bu sayıyla birlikte Anderson, 1989’dan bu yana Playboy’un kapağında 14’üncü kez yer almış oldu.

KRAL ÇIPLAK DEDİLER
Derginin Amerikalı sahipleri, internetin çıplaklık olgusunu çağ dışı kıldığını ve pornografik dergilerin artık ticari olarak pek mantıklı olmadığını söylüyor.

Playboy, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarından yararlanabilmek için bir süre önce internet sitesinde çıplak kadın fotoğrafları yayımlamaya son vermişti. Dergi böylece internet trafiğini dört katına çıkarmayı başarmıştı.

OĞULLARINDAN PAMELA ANDERSON’A DESTEK
ABD’li aktör James Franco’nun 48 yaşındaki oyuncuyla röportaj yaptığı belirtilirken, Anderson konuyla ilgili, “Hugh Hefner’in avukatından bir telefon aldım ve o bana, ‘Başka kimseyi istemiyoruz. Başka kimse yok, Playboy’un son kapağında siz yer alır mısınız’ diye sordu” ifadesini kullandı.

Teklifi kabul etmeden önce oğulları Brandon (19) ve Dylan’a (17) danıştığını söyleyen Anderson, her ikisinin de kendisine destek verdiğini belirtti.

Playboy, çıplak kadın fotoğrafı basmayacağını Ekim’de duyurmuştu.

pamela

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.