Pablo Escobar’ın kayıp 69 milyar doları deniz altında aranıyor

Pablo Escobar’ın uyuşturucu imparatorluğundan kalma kayıp parası için deniz altına indiler!

CIA, Netflix’in Narcos dizisinden sonra yeniden ünlenen Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar’ın Kolombiya’dan Porto Riko’ya, ardından da ABD’ye kokain taşırken kullandığı denizaltılarının peşine düştü.

Discovery UK isimli YouTube kanalı CIA dalgıçlarıyla birlikte bu denizaltılardan birinin izlerine Kolombiya açıklarında ulaştı.

Ekip, bölge halkıyla görüştükten sonra manyetik dedektörler yardımıyla su altını taradı ancak bir sinyal alamadı. Hayal kırıklığına uğrasalar da, su altına inme kararı aldılar.

Dalgıçlar yuvarlak metal bir kutuya ulaştı ancak kutunun içinden kayda değer bir şey çıkmadı. Denizaltının yeri bulunursa hala ‘kokain kralı’ olarak anılan Escobar’ın 69 milyar dolar değerindeki kayıp servetine dair ipuçları yakalanmış olacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.