Özlem Çelik, Karadeniz’in sesi olmaya devam ediyor

2015 yılında O SES TÜRKİYE yarışmasında sesini duyuran Özlem ÇELİK, Haziran 2016 yılında ilk albümünü “Karadeniz’e Yolculuk” ismiyle çıkarttı. Yarışma öncesinde 9 şarkılık albümü hazır olan ve yarışma sonrasında ‘HEY GİDİ KARADENİZ’ şarkısını da albüme ekleyen, “dişi Volkan Konak” olarak anılan Çelik; ilk klibi de 5 il olmak üzere Sinop, Samsun, Giresun, Trabzon ve Rize’de ‘HEY GİDİ KARADENİZ’ şarkısına çekti. 7 ekim 2016 tarihinde yayına giren klip kısa sürede birçok kanallarda yayımlanmaya başladı ve geçtiğimiz haftalarda Kral TV top 20 listesinde birinciliğe yükselmeyi başardı.

Birçok sanatçının da katılımını sağladığı albüm lansman konserini İstanbul Taksim’de bir mekânda düzenledi. Heyecanını kameralara anlatan Özlem ÇELİK “Çok kötü süreçten geçtik ve hala da geçiyoruz. Bu kadar zor zamanlarda bunu başarabildiğimiz için çok mutluyum ve bugün bu sevincimi sevenlerimle hep birlikte paylaşacağız” diye konuştu.

Klip ve lansman konserinden sonra birçok TV ve Radyo programlarına katılan Çelik,(Söz ve Müzik-Kanal 7, Kaydelerle Karadeniz-Trt Müzik, Muhabbet Sokağı-Çay Tv) şarkılarıyla, sevecen ve sıcakkanlı sohbetleriyle izleyenlerin gözünde daha fazla yükseldi. Şimdilerde, önümüzdeki Mayıs ayında başlayacak olan Avrupa konserine büyük bir heyecanla hazırlanan Çelik, ilk Avrupa konserini Hollanda Rotterdam’da olacağını söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.