Özgecan’ın katiline mezar yok!

Katil Suphi Altındöken’in cenazesinin Adana’da da defnedilmesine izin verilmedi.

Adana E Tipi Kapalı Cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ölen Altındöken’in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra gece defnedilmek üzere Mersin’in Tarsus ilçesine gönderildi. Ancak Tarsus Belediyesi’nin izin vermemesi üzerine Altındöken’in cenazesi sabah saatlerinde özel bir araçla Adana’ya getirilerek devlet hastanesi morguna konuldu.

CENAZESİ HALA MORGDA BEKLETİLİYOR

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de izin vermemesi üzerine defnedilemeyen Altındöken’in cenazesi, hala morgda bekletiliyor.

Yakınları ise Altındöken’in cenazesinin annesi Naciye Tan’ın memleketi olan Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı Kocaköy’de toprağa verilmesini kararlaştırdı.

BELEDİYE CENAZE ARACI DA VERMEDİ

Belediyelerden cenaze aracı temin edemeyen Altındöken’in yakınları cenazeyi götürebilecek araç arıyor. Milliyet

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.