Özge Öztimur’un ilk teklisi “Porselen” DMC etiketiyle tüm digital platformlarda

Uzun yıllar Hande Yener’in back vokalliğini yapan Özge Öztimur müzik yeteneğini 11 yaşında kendi kendine öğrendiği klasik gitar ile keşfetmiş ardından opera ve şan eğitimleri almıştır.

Çok sayıda profesyonel sahne çalışmasına imza atan şarkıcı prodüktörlüğünü ve aranjörlüğünü Turaç Berkay Özer’in üstlendiği sözü ve müziği kendisine ait olan ilk teklisi “Porselen” ile yorumculuğunun yanı sıra söz yazarı ve besteci kimliğini de ortaya koymayı başarmıştır.

Renkli kişiliği, güçlü yorumuyla Türk pop müziğine yeni bir soluk getirmeye hazırlanan, kendisini tam bir müzik aşığı ve motor tutkunu olarak tanımlayan Özge Öztimur aynı zamanda ünlü bir motosiklet markasının da reklam yüzüdür.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.