Özge Borak, Çağatay Ulusoy hayranı çıktı

Özge Borak, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi.

Çıkışta gazetecilerle ayak üstü sohbet eden oyuncu, şu anda tiyatro ve sinema adına herhangi bir projede yer almadığını söyledi.

Güldür Güldür ekibinden ayrılmasına açıklık getiren oyuncu, “Proje iyi de olsa bazen veda etmemiz gerekebiliyor. Benim Necati Akpınar ya da BKM ile hiçbir sorunum yok. Tatlı tatlı yollarımızı ayırdık. Onların da benim de yolumuz açık olsun” dedi.

Şu anda ekranlarda olan dizileri çok başarılı bulduğunu söyleyen Borak, Çağatay Ulusoy’un oynadığı ‘İçeride’ isimli diziyi çok beğendiğini söyledi.

Muhabirlerden gelen, “Türkiye’de sizce en komik kim?” sorusuna uzun bir süre gülen Borak, “Kimin komik olduğunu sorarken neyi kastettiğinizi anlayamadım” diyerek ustaca savuşturdu. Borak, bu tavrıyla eski eşi Ata Demirer ile gündemde asla yer etmek istemediğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.