ÖZEL HABER! İŞTE! Türk dizilerinin yurt dışı karnesi

Ülkemizde yayınlandıkları dönemde çok ses getiren Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Karadayı, Karagül gibi diziler yurtdışında beklenen ilgiyi göremiyor. Ortadoğu ve Balkanlardan sonra Güney Amerika ülkelerinde de yayınlanan diziler bir bir yayından kaldırılıyor. Şili’de yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Karagül Haziran ayında yayından kaldırılmıştı. Son olarak Karadayı dizisi bir kaç Balkan ülkesinin ardından yine Arjantin ve Şili’de de yayından kaldırıldı. Bergüzar Korel’in Binbir Gece ve Kenan İmirzalıoğlu’nun Ezel dizilerini önceden izleyip beğenen yabancılar Karadayı’ya ilgi göstermedi.

Sıla,Fatmagül’ün Suçu Ne,20 Dakika’nın ardından Kara Para Aşk’ta Güney Amerika’yı fethetmiş durumda. Önceden sadece Ortadoğu’ya dizi satılırken artık star isimlerin işleri Balkanlar ve Güney Amerika’ya da satılabiliyor.Özellikle Kara Para Aşk’ın yıldızları Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in akıllardan silinmeyen kimyaları sayesinde yapımcıları Kerem Çatay yurtdışı kapılarını daha çok aralayacak gibi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.