Özcan Deniz ve Meryem Uzerli’den gerilim ve gizem dolu bir fotoğraf

2016 yılının kasım ayında Öteki Taraf filminin okuma provalarında çekilmiş fotoğraflar magazin servislerine verilmişti. Özcan Deniz’in kadrosunda Meryem Uzerli ve Aslı Enver’le birlikte oynayacağı Öteki Taraf adlı filmin çekimlerine başlanacağı söylenmişti.

Haberin üzerinden dört ay geçtikten sonra müjde Özcan Deniz’den geldi. Filmde birlikte rol aldığı Meryem Uzerli ile birlikte kafa kafaya verdiği bir pozu paylaşan Özcan Deniz, bu fotoğrafın altına şu satırları düştü:

blank

‘Öteki Taraf, çalışmaktan yorgun düştüğüm bir andan uykulu gözlerle bir selfie sizlere… Bu kadrodan gerilim, gizem filmi izlemek sizi çok şaşırtacak ve de heyecanlıyız bunun için. Biraz daha sabır. Önümüzdeki kışa filmi yetiştirmeye çalışıyorum. E malum, ben yaptığım filmlerle stüdyoda uzun uzun uğraşan biriyim. Asla seyircimize kazık atmam. Önce ben seveyim son siz. Zor bir film oldu ama buna değdi. Meryem Uzerli ve Aslı Enver ile çalışmak, onları ve kendimi sizlere bambaşka bir hikayede ve karakterlerde göstermeyi istemek olağanüstü bir heyecan yarattı bende. O gün gelse de hep beraber oturup izlesek artık”

Öteki Taraf filminin başrol oyuncuları Özcan Deniz, Meryem Uzerli ve Aslı Enver.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.