Özcan Deniz ve Aslı Enver’in İstanbullu Gelin heyecanı

Her iki oyuncu da İstanbullu Gelin’in yaşanmış bir hayat hikayesi olmasından çok etkilendiklerini söyledi.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği 3 Mart Cuma akşamı Star Tv’de ekrana gelecek İstanbullu Gelin’in başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Aslı Enver yeni projelerini anlattılar.

blank

Bursalı, zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’u canlandıran Özcan Deniz, karakterinin ve dizinin en merak edilen yönlerini şöyle anlattı;
“İstanbullu Gelin’’in daha önce uyum içinde çaliştığım O3 Medya’dan gelmesi, yönetmeninin Zeynep Günay Tan oluşu, tv seyircisini tatmin edecek bir içeriğe sahip olması ve de senaryonun gercek bir hikayeye dayanmasından dolayı içinde olduğum bir projedir. Karakterim tv seyircisinin ezberinde yer etmiş, daha önce yine benim canlandırdığım fenomen karakterlerin izlerini taşısa da yepyeni ruh hallerini de içermektedir.”

Beklenmedik bir anda karşısına çıkan Faruk’a ilk görüşte aşık olan güzeller güzeli Süreyya’yı ise Aslı Enver şu sözlerle anlattı;
”İstanbullu Gelin’in gerçek bir hikayesi olması beni çok etkiledi. Çok güzel bir aşktan bahseden bir senaryomuz var. Senaryoyu ilk okuduğumda, Süreyya bana daha naif bir kız gibi gelmişti. Okudukça Süreyya’nın aslında sert, kendi ayakları üzerinde duran bir kız olduğunu gördüm. Süreyya’yı oynarken eğleniyorum. Onun tatlı sert halini seviyorum. Konservatuar okumuş, vokalistlik yapıp, jingle seslendiren bir kız. Teyzesiyle birlikte yaşıyor ve hayatta hep sorumluluk üstlenmiş biri Süreyya. Onun bu güçlü duruşunu seviyorum.”

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Neslihan Yeldan, Dilara Aksüyek, Nergis Çorakçı, Pelinsu Pir, Eren Balkan, Ahmet Sabri Özmener, Muharrem Türkseven, Hakan Altıner, Nilay Erdönmez, Hira Koyuncuoğlu ve Fatih Koyunoğlu’nun da yer aldığı “İstanbullu Gelin” 3 Mart Cuma akşamı Star TV’de başlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.