Özcan Deniz, baklavalarını gösterecek

İstanbullu Gelin’in Faruk Boran’ı Özcan Deniz, yeni projesinde kilo vereceğini ve baklavalarını göstereceğini söyledi.

İstanbullu Gelin’in Faruk Boran’ı Özcan Deniz, “Allah belamı verseydi de yapmasaydım dediğiniz bir iş var mı?” sorusuna, “Bu kadar sert değilse de var. ‘Keloğlan Kara Prense Karşı’ diye bir filmim var, Allah belamı verseydi de yapmasaydım kıvamında bir projeydi” cevabını verdi.

“Ağa mevzusunun patenti bende”

Sürekli ağa karakterini canlandırmasıyla ilgili de konuşan Deniz, “Ağa mevzusunun patenti bende. ‘Aşkın Dağlarda Gezer’le başlayan bir serüven… Aslında oynadığım karakterler ağa değil… Kibar Feyzo filmindeki Şener Şen modelini hiç canlandırmadım. Sıkıldım tabii ki ama seyirci ezbere dayalı. O yüzden maceraya girmeye gerek yok” dedi.

“Baklavalarımı göstereceğim”

Deniz, “Oynadığınız diziyi bırakır mısınız?” sorusunu “Şartları güzel, yerimde olsan sen de bırakmazdın” diyerek yanıtladı. Oyuncu, “Vücudunuz çok güzel, sizi üstsüz görecek miyiz?” diye soran hayranına ise, “Geçtiğimiz yazın kilolarını veremedim. 1-2 yıl sonra çekeceğim projede baklavalarımı göstereceğim” cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.