Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli aynı filmde buluştu

Başrolünü Nurgül Yeşilçay’la paylaştığı, 18 Kasım’da vizyona girecek olan İkinci Şans filminin ardından, Özcan Deniz yeni sinema filmi için çalışmalara başladı.

Daha önce Her Şey Aşktan, Sevimli Tehlikeli, Evim Sensin, Su ve Ateş filmlerinde birlikte çalıştığı Avşar Film’le DNZ Film’in ortak gerçekleştireceği projede Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli ile kamera karşısına geçecek ve filmin yönetmenliğini üstlenecek.

Daha önce verdiği röportajlarında “Hiç gerçekleşmemiş bir şey deneyeceğiz.” dediği filmin korku-gerilim türünde olduğu ise çıkan söylentiler arasında yer alırken, Aslı Enver ve Meryem Uzerli Instagram hesaplarından birlikte çekilmiş fotoğraflarını ‘hadi hayırlısı’, ‘başladık, hadi hayırlısı olsun’ notlarıyla paylaştı.

asli-meryem-ozcan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.