Ozan Güven, sevgilisi Ece Önen’in ailesi ile tanıştı

Fi dizisindeki performansı ile adından söz ettiren Ozan Güven, sevgilisi Ece Önen’in ailesi ile tanıştı.

Ozan Güven, geçen yıldan beri birlikte olduğu Ece Önen’in ailesiyle tanıştı. Oyuncu, sevgilisinin annesi Şebnem Önen ve babasıyla önceki akşam Etiler Scarlet’te bir araya geldi.

Vatan’dan Emrah Akçaay’ın haberine göre mekana yalnız gelen Güven, gazetecilere haber verilmemesi konusunda talimatta bulundu. Başarılı olamayan oyuncu, yemek sonrası sevgilisini önden yolladıktan beş dakika sonra çıkış kapısında göründü. Mekan çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Güven, “Ece Hanım’ın ailesiyle tanıştınız. Evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusu karşısında sessiz kaldı. Önen’le mutlu bir birliktelik yaşayan Güven’in sevgilisinin ailesiyle tanışması evlilik yolunda ilk adım olarak yorumlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.