Oyuncu kardeşler Bensu ve Hande Soral, Avrasya Maratonu’nda koşacak

Oyuncu kardeşler Hande Soral ve Bensu Soral, 30 Nisan’da Tarihi Yarımada’da düzenlenecek olan Vodafone 12. İstanbul Yarı Maratonu’na katılacak. Maraton öncesi Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy’un ev sahipliğinde Feriye Sarayı’nda basın mensuplarının karşısına çıkan ikili, “Her yaştan insan koşabilir. Koşmak, motivasyonunuzu ve mutluluğunuzu artırıyor. Biz spor yaparak zinde kalıyoruz. İnsan kendini her anlamda daha iyi hissediyor. Aramızda ise kesinlikle rekabet yok” dedi.

“KARDEŞİMLE GURUR DUYUYORUM”

İçerde dizisinde canlandırdığı Melek karakteriyle milyonları ekran başına kilitleyen Bensu Soral’ın performansını nasıl bulduğu sorulan Hande Soral, “Bensu’yla gurur duyuyorum. Ekrana da çok yakışıyor. Yeri geldiğinde de eksiklerini söylüyorum. Nazar değmesin!” şeklinde konuştu. Bensu Soral ise yaz ayında vaktinin büyük bir bölümününü plaj voleybolu oynayarak geçireceğini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.