Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken sinema filmi Seni Gidi Seni vizyona giriyor

Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken sinema filmi Seni Gidi Seni bu hafta vizyona giriyor. Filmde usta oyuncularından Zihni Göktay ve Turgay Tanülkü’nün genç oyuncular ile olan diyaloğu dikkat çekti.

Seni Gidi Seni’nin başrol oyuncularından Ahmet Kayakesen bu diyaloğu şöyle dile getirdi. “Seni Gidi Seni’de Zihni Göktay, Turgay Tanülkü gibi değerli üstatlarla çalıştım. Bu isimlerden çok şey öğreniyorsunuz; setteki ahlak, duruş, ekibe nasıl davranman gerektiği, insanlarla nasıl iletişim kurman gerektiği gibi. Oyunculuk üzerine de, onları izlemek, onlardan bir şeyler kapmak, tecrübelerinden faydalanmak ve onları dinlemek, çok keyifli ve verimliydi. Turgay Hocayla da Zihni Hocayla da birebir yalnız kaldığım vakitlerde sektöre ve hayata dair istişarelerde bulunduk, onlarla aynı sette, aynı projede bulunduğum için kendimi şanslı hissediyorum.”

Seni Gidi Seni filminde; usta oyuncular Turgay Tanülkü, Zihni Göktay ve Ahmet Kayakesen’in yanı sıra Serdar Sezgin Güvenç, İlay Erkök, Ayhan Taş, Burak Satıbol, Arzu Oruç, Güray Özcan, Ahmet Dursun, İrfan Aslanhan, Metin Keçeci, Tuğçe Dural gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Seni Gidi Seni filminde; İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin dolandırıldığını öğrenen ikili, onu kurtarmak için işe koyulurlar ve bol aksiyonlu bir serüvene yelken açarlar.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.