Oyuncu Bradley Cooper ile süper model Irina Shayk’ın çocuğu dünyaya geldi

Hollywood’un ünlü oyuncusu Bradley Cooper ile Victoria’s Secret modeli Rus sevgilisi Irina Shayk’ın çocuğu oldu.

People dergisinin haberine göre, 42 yaşındaki aktörle 31 yaşındaki modelin bebeğinin iki hafta önce dünyaya geldiği öğrenildi.

ABD basını, çok güzel bir anne ve yakışıklı bir babadan doğan bebeği, “Muhtemelen dünyanın en güzel bebeği olacak” ifadesiyle duyurdu.

Çift, bebeklerinin cinsiyetini doğuma kadar öğrenmemeyi tercih etti, bebeğin cinsiyetini ve ismini halen açıklamadı.

Ünlü ikili, Irina Shayk’ın hamilelik haberlerini hiçbir zaman doğrulamamış ancak süper modelin hamilelik söylentisi ilk olarak Kasım 2016’da yapılan Victoria’s Secret defilesinde ortaya çıkmıştı.

Shayk, defilede püsküllü ve bol kıyafetleri taşımasıyla bu söylentiyi güçlendirmiş, daha sonrasında ise objektiflerle karşılaştığında göbeğini çantasıyla gizlemeyi tercih etmişti.

Çifte yakın kaynaklar, ikilinin anne ve baba olmak için çok heyecanlı olduklarını, bebeğin cinsiyetini bildiklerini ve bebek için isim seçtiklerini söylemişti.

Çiftin yakınlarına göre ayrıca, birbirini çok seven Cooper ve Shayk, birden fazla çocuk yapmayı düşünüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.