Oyuncu Berk Oktay, dizi setini birbirine mi kattı?

Oyuncu Berk Oktay’ın, ekip arkadaşlarına ağır küfürler ettiği iddia edildi. Açıklamalar peş peşe geldi…

Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisindeki krizler bitmiyor. Yardımcı yönetmenlerin diziyi boykot etmesinin ardından şimdi de başrol oyuncusu Berk Oktay’ın, çalışanlara yönelik ağır hakaretlerde bulunduğu iddia edildi.

Dizi ekibi, Oktay ile çalışmak istemediklerini belirterek, şu açıklamayı yaptı: “Bizler Limon Yapım’ın Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin teknik ekibi olarak, bu sabaha karşı sahne çekimi sırasında başrol oyuncusu Berk Oktay’ın tüm ekibe ağır hakaretler ve küfür ederek (O… çocukları, yapacağınız işi s.keyim. Siz ancak otu..ir çekersiniz, s.ktirin gidin) seti terk etmesinden dolayı Berk Oktay ile çalışmayı reddederek kendisini boykot ediyoruz. Bu kararımızı tüm kamuoyuna duyururuz.”

Geçtiğimiz günlerde de dizinin yardımcı yönetmenleri dizide “haksız işten çıkarılma, ödeme sorunları, çalışma saatlerinin uzunluğu” gibi problemler nedeniyle boykot kararı aldığını duyurmuştu.

Berk Oktay da, iddialar üzerine sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.