Oyuncu Alp Navruz, Burcu Binici’yle gecelerde görüntülendi

Başak Parlak’tan ayrılan oyuncu Alp Navruz, Burcu Binici’yle gecelerde görüntülendi. Navruz, rol aldığı dizinin yapımcısından uyarı aldığını söyleyerek fotoğrafların silinmesini rica etti.

‘Fazilet Hanım ve Kızları’nda rol alan Alp Navruz, Başak Parlak’tan ayrıldıktan sonra sürpriz bir isimle objektiflere yansıdı. Daha önce İstanbul gecelerinde birçok kez çapkınlık yaparken görüntülenen Navruz, Nişantaşı’nda oyuncu Burcu Binici’yle kameralara yansıdı. İkili patlayan flaşlarla şaşkına döndü. Habercilerin yanına gelen iki isim, sadece arkadaş olduklarını söyledi. Yaptığı kaçamaklar yüzünden dizinin yapımcısından sık sık uyarı aldığını söyleyen Navruz, “Haberler yüzünden sıkıntı yaşıyorum” diyerek fotoğrafların silinmesini rica etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.